Diensten

“Wij zijn 24/7 bereikbaar, waarbij wij u snel en vakkundig van dienst zijn met renovatie, onderhoud en facilitaire diensten.”

Advies

Ons team van vakkundige engineers adviseert u bij het ontwerp van nieuwe producten of bij het aanpassen van bestaande constructies. Met een frisse kijk op zaken en jarenlange ervaring helpen wij u met het vinden van de juiste aanpak.

Ontwerp

TSG-Metaalbewerking is uw maatwerkspecialist in dun plaat- en licht constructiewerk. Projectplannen met innovatieve oplossingen worden specifiek op úw project toegespitst. Kortom, een klantspecifiek ontwerp dat voldoet aan al uw wensen.

 

Productie & Installatie

TSG-Metaalbewerking maakt de meest uiteenlopende producten. De metaalbewerkingen die wij uitvoeren zijn lassen, knippen, zetten, boren, ponsen en buigen van verschillende soorten staal en aluminium. Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij voor iedere sector snel produceren, monteren en installeren op locatie.

Reparatie, onderhoud en service

Wij zijn 24/7 bereikbaar, waarbij wij u snel en vakkundig van dienst zijn met renovatie, onderhoud en facilitaire diensten. Wij streven naar een hoge betrouwbaarheid in reparatie, (technisch) onderhoud, het oplossen van storingen en het up-to-date houden van uw machinepark en productielijnen. Wij zijn ISO 9001 en VCA-gecertificeerd. Projectmanagement

Als u ondersteuning op locatie nodig heeft, kunnen onze projectmanagers u begeleiden. TSG-Metaalbewerking verzorgt de projectmanagement rondom metaalbewerking van A tot Z. Van idee tot schets, van tekening tot productie en implementatie.  Een goede samenwerking en overleg, resulteert in de hoogste kwaliteit en een veilige werksituatie.