Over ons

“TSG-METAALBEWERKING STAAT VOOR MAATWERK, FLEXIBILITEIT en uiteraard kwaliteit”

 

TSG-Metaalbewerking is een familiebedrijf en wordt geleid door twee gepassioneerde broers. Hun elektrotechnische en werktuigbouwkundige kennis en ervaring vanuit de infratechniek, metaalbewerking en agrarische sector vormt de basis van dit bedrijf. Door de jaren heen hebben zij zich bewezen als zeer betrouwbare samenwerkingspartner. Samen met een accurate back-office en een sterk technisch team, bestaand uit 12 man, staan wij met zijn allen voor u klaar.

Door de vele jaren ervaring, die wij in de verschillende sectoren hebben opgedaan, kunnen wij maatwerk oplossingen voor iedere situatie aanbieden. Korte lijnen en persoonlijke communicatie maken het mogelijk om snel te anticiperen en flexibel met situaties om te gaan. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Voor de farmaceutische- en medische sector produceren en leveren wij veel metaalwaren die moeten voldoen aan strenge eisen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid van mens en dier en bieden om deze reden alleen de hoogste kwaliteit en afwerking.

In 2016 hebben wij B&E Metaal B.V. overgenomen. B&E Metaal B.V. heeft een indrukwekkende geschiedenis, waarin het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs centraal stonden. Wij zijn dan ook verheugd om deze strategie door te trekken binnen TSG-metaalbewerking en B&E Metaal B.V. onder onze hoede te kunnen nemen.

Bekijk hier ons portfolio van projecten