Sectoren

“AFWISSELENDE WERKZAAMHEDEN, AFKOMSTIG UIT DIVERSE SECTOREN, HOUDEN ONS SCHERP EN ENTHOUSIAST.”

Voor een uiteenlopende klantenkring maakt TSG-Metaalbewerking wereldwijd producten van staal, RVS en Aluminium. Dankzij de zeer gevarieerde opdrachtgevers is geen uitdaging ons te gek. Dit maakt ons dé betrouwbare maatwerkspecialist die voor u klaarstaat. Wat doen wij per sector?

Infratechniek
Producten die wij leveren binnen de infratechniek zijn elektra- en kabelgoten, RVS slangen, stijgbuizen, relingen, liften, trapleuningen, consoles, afdekplaten en vluchtdeuren die gemonteerd worden in geluidswanden of tunnels. Hiernaast voeren wij aanpassingen door en reparaties uit op bestaande (lichte) constructies.

Aannemers en bouwbedrijven
Als producent en toeleverancier van metaalwaren voorzien wij aannemers en bouwbedrijven van stalen bouwconstructies, plaaterij en montage.

Interieurbouw
In- en extern interieur, TSG-Metaalbewerking levert beide! Denk hierbij aan maatwerk voor winkelinterieur bouwers, meubelmakers, interieurbouwers en hoveniers. Voor reclameborden en sierbelettering, trappen, leuningen, deuren, onderstellen van tafels, borderranden, bloembakken, houtopslagen en buitenhaarden van metaal kunt u bij ons terecht.

Farmaceutische sector
Onze producten en diensten vinden hun afzet in de medische-, farmaceutische-, chemische- als ook de voedingsmiddelensector én in diverse onderwijsinstellingen. Wij zijn expert op het gebied van de productie, installatie en onderhoud van maatwerk cleanrooms, operatie units, controlled environments, luchtfiltersystemen en special lab equipment.

Hiernaast produceren en installeren wij plenums en CG-systemen, maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij het installeren van muur-, plafond-, deur- en raamsystemen. Wij kunnen u ook voorzien van metaalwaren zoals werkbanken, onderzoekstafels en sanitaire materialen. Hiernaast verzorgen wij ook de luchtbehandelingstechniek met daarbij behorend technisch support.

Machinebouw
Bij slijtage of schade kunnen wij u voorzien van onderdelen. Wij denken graag met u mee als het gaat om mechanische bewerkingen en complexe machinebouwprojecten.

Agrarische sector
Binnen de agrarische sector voorzien wij onze klanten in dierhuisvestingswaar zoals isolatoren, voederbakken, onderzoekstafels en desinfectiesystemen. Onze diervriendelijke isolatoren en huisvestingswaar voldoen aan alle eisen van de huidige wet- en regelgeving én de gestelde veiligheidseisen voor een optimaal dieren- en werknemerswelzijn.

Bekijk onze projecten